Terapie emotionala

ANDREI SPIRTARU

Andrei Spirtaru este fondator Mindset Hub, coach relațional membru International Association of Coaching, formator în dezvoltare personală și master în programare neuro lingvistică.

A dezvoltat și publicat în calitate de coautor Terapia Regresiei Emoțional Cognitive, metodă interdisciplinară de schimbare a percepției asupra evenimentelor din trecut și depășirea modelelor comportamentale neproductive.

Workshop terapie prin scris

Alege cursul de terapie prin scris, apoi experimentează scrierea creativă în cadrul grupului de suport pe teme emoționale.

Terapie emoțională 1:1

Alege ședințe individuale de consiliere și coaching relațional, terapie emoțională prin metoda TREC, sau programul de 8 sesiuni Mindset One

Emoțiile ne conduc existența

Iubirea

Iubirea ne ridică și iubirea ne doboară. Trăim și murim pentru ea, iar ea ne dă aripi. Este emoția care ne dă planurile unei vieți liniștite, așa că merită întreaga noastră atenție.

Vinovăția

Emoție și sentiment, vinovăția își face apariția de la o vârstă fragedă. Gestionarea ei este una dintre cele mai mari încercări la care suntem supuși de-a lungul vieții.

andrei spirtaru coach relational terapeut

Mândria

Uneori, mândria ne face să aspirăm la măreție, dar alteori ne împinge către o autoevaluare exagerată a potențialului propriu. Este înger și demon, imbold și piedică la un loc.

Tristețea

Fără tristețe nu există nici bucurie, nici creativitate. Este una dintre emoțiile care scot la iveală frumusețea interioară, dar care, „consumate în exces”, conduc la depresie.

Alege să-ți înțelegi emoțiile

NLP practitioner formare cristian mihai

NLP PRACTITIONER

Programarea Neuro Lingvistică este cel mai complet instrument din lumea dezvoltării personale. Descoperă cum NLP îți poate schimba viața personală și profesională alături de Cristian Mihai, master trainer cu peste 100 de ediții de formare. Mai mult…

Ediția 109 NLP Practitioner începe în: