De câte ori până acum nu ți-ai propus să schimbi ceva important în viața ta?

"Fiecare om poate alege o viață normală sau una extraordinară" - Elon Musk

Rulează videoul

Află cum îți poți îmbunătăți cariera, relațiile și sănătatea emoțională prin programul MINDSET REVOLUTION. Solicită acum o sesiune online gratuită.

ALEGE SA FII EXTRAORDINAR!

MINDSET REVOLUTION este programul care a revolutionat coachingul. Structurat pe durata a 3 luni, programul include 12 sesiuni de coaching+mentoring de cate 60 de minute, urmate de 12 follow-up si 2 sesiuni suplimentare de laser coaching pentru situatii de urgenta, a 30 de minute fiecare. Programul include elemente de coaching, NLP, mentoring si psihologie si are ca scop atingerea echilibrului si performantei in viata profesionala si personala.

Programeaza-ti o sesiune gratuita de 30 de minute pe Zoom si afla mai multe despre cum MINDSET REVOLUTION iti poate schimba viata.

Vrei să fii un câștigător?

"Nu există nimic în lumea dezvoltării personale și al învățării mai puternic decât programarea neuro lingvistică"

Ce știi despre NLP? Descoperă știința excelenței și treci la un nivel superior de cunoaștere.

Despre redare videouri formare nlp bucuresti cristian mihai

Alege să devii cea mai bună versiune a ta de până acum – din 18 MARTIE 2022 poți începe o nouă formare NLP Practitioner certificată international.

Înscrie-te la editia 114, cu Cristian Mihai, Master Trainer NLP. 5 module de curs a 3 zile fiecare, ținute în sala Mindset Hub plus 8 sesiuni online

Meditația activă - Un curs online ce-ți oferă beneficii în toate domeniile vieții. 10 lecții în format video, suport de curs în format text și 11 meditații ghidate în format video și audio.

Reinventează-te în cea mai bună formă a ta

Programele Mindset Hub sunt concepute pentru ca tu să te descoperi în cea mai bună formă de până acum. Un mindset pozitiv te face să-ți gestionezi corect emoțiile și atitudinile. Un mindset pozitiv te ajută să ai stimă de sine, relații de calitate, o abordare de câștigător în viața personală și profesională.

Relații sănătoase

Un mindset pozitiv îți asigură relații sănătoase în viața personală și profesională. Empatia, capacitatea de a te vulnerabiliza și exprimarea asertivă îți îmbunătățesc capacitatea de relaționare cu cei din jur.

Determinare profesională

Înveți să-ți setezi obiective realiste și realizabile, să-ți definești ce te împlinește pe plan profesional și să lucrezi eficient în echipă. Curajul este prima treaptă pe scara transformării către cea mai bună versiune a ta.

Dezvoltarea iubirii de sine

Prin dezvoltarea iubirii de sine ajungi să te valorizezi corect și să nu mai fii dispus la compromisuri care îți pot afecta viața. Vei câștiga libertatea de a fi autentic. De a face alegeri inspirate.

1 +
cursanti
1 +
ore de consiliere
1
serii de formare
1 %
suport dedicat

Inteligența emoțională - o provocare?

CONSILIERI ȘI TRAINERI MINDSET HUB

Vrei să te ținem la curent cu noutățile?

Abonează-te la Newsletter

Doar așa o să afli tot! Plus vei avea parte de discounturi și oferte speciale.
Merită, nu-i așa?