Frica te ține pe loc?
Scapă de ea!

Tu ești cel care îi permite să rămână agățată de tine.
Învață cum să te eliberezi.

*) 9 sesiuni video + materiale explicative și teme în format pdf oferite de cel mai experimentat trainer român de programare neuro-lingvistică.

Nu te costă nimic!!!

Vreau cursul acum!

Ce câștigi urmând acest curs:

„Eu nu simt niciodată frica!"

Asta poate fi o problemă serioasă. Fricile fac parte din viața noastră. Este normal ca în anumite situații să ne fie frică. Curajul nu înseamnă absența fricii, ci înțelegerea și gestionarea ei.

Cursul Cum scăpăm de frică? te ajută să te cunoști mai bine, să afli ce îți produce blocaje în viață, ce te ține pe loc. În mod normal acestea sunt produsul unei frici pe care nu știm cum să o gestionăm. În cursul de față vei învăța cum să pornești de la ceva ce te ține din drumul tău și să ajungi la ceva ce te propulsează mai departe. Vei învăța să transformi frica din ceva negativ în ceva pozitiv.

Structură curs: introducere + 7 lecții + bonus

Controlează și transformă frica

„În această serie de şapte lecţii vei descoperi aspecte legate de frică, ce poţi să înţelegi şi să faci astfel încât să îi oferi un loc potrivit în viaţa ta.

Recomandarea noastră este să studiezi cele şapte lecţii pe rând. Poţi să parcurgi două sau trei lecţii în aceeaşi zi numai dacă ai înţeles ceea ce este necesar din fiecare şi ţi-ai făcut „temele” corespunzătoare.

Anul 2020 ne-a aratat cât de nepregătiţi suntem în faţa fricii deşi am auzit cu toţii despre ea, am experimentat-o în diferite forme şi, poate, i-am citit definiţiile în dicţionare. De asemenea am observat că tratatele de specialitate sunt greu de înţeles şi sărace în aspecte practice. Ne-a devenit clar că nimeni nu ne-a învăţat ce să facem şi nici în ce direcţie este necesar să creştem atunci când frica se manifestă la scară planetară şi în vieţile noastre.

Despre frică, am putut constata că, cei mai mulţi dintre noi, „fugim” de ea utilizând mai multe strategii:

– pentru o perioadă de timp, ne prefacem că nu există (ignoranţă)

– ne orientăm atenţia în altă parte pentru a ne focaliza pe ceva mai atrăgător sau mai uşor de gestionat (evitare)

– „o ascundem sub preş” pentru că am reuşit să facem aceasta şi cu alte sentimente (ascundere)

– ne pierdem în faţa ei reacţionând cu agresivitate ori prin fugă, blocaj şi inerţie (lipsa accesului la resursele interne)

Te felicit pentru că ai ales să faci parte din categoria celor care vor să depăşească situaţiile enumerate mai sus şi care, poate, au intuit că frica este una dintre marile şcoli ale vieţii.”

Cristian Mihai – Master Trainer NLP

cristian mihai trainer programare neuro lingvistica

Cine este Cristian Mihai?

Cristian Mihai este cel mai experimentat trainer român de Programare Neuro-Lingvistică, susţinând până în prezent peste 100 de ediţii ale formărilor NLP Practitioner şi NLP Master Certificate Internaţional, totalizând peste 1500 de absolvenți. Cristian este acreditat de International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP și începând cu anul 2005 este președintele Centrului de Training EURO NLP. 

Vreau cursul acum!